Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023


ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Teemu Lehtinen, Country Manager της Oddsium Hellas αλλά και δημοτικός σύμβουλος στα 3Β με το "πόλη για να ζεις" όπως και εκ νέου υποψήφιος. Ο Teemu σε μια προεκλογικού ενδιαφέροντος δημοσίευση του, που ανέβηκε στο forum 3Β ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΙ ΔΗΜΌΤΕΣ , έβαλε φωτιά 🔥 στους διαλόγους που αναπτύχθηκαν σχετικά με το στοιχηματικο τζόγο και τις επιπτώσεις εθισμού στους νέους και στους ανήλικους.
Ξαφνικά απο το πουθενά εμφανίστηκε κάποιος συνομιλητής με αρχικά ονόματος G.Z. ο οποίος αντέκρουσε την υποψία ότι έχει εντολέα στην ανάμειξη του στον διάλογο τον Teemu δειλωνοντας ευθαρσώς ότι δε γνωρίζει το Δημοτικό σύμβουλο και ότι πράττει αυτοβούλως. Στη συνεχεια άρχισε να ζητά τηλέφωνα και διευθύνσεις της συνδιαχειριστριας του forum όπως και να απειλεί με μηνύσεις για ότι γράφτηκε για το στοιχηματικο τζόγο.
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει:
Η παροιμία αυτή σημαίνει πως αν δεν δείξεις εκτίμηση στα τα δικά σου πρόσωπα, συμφέροντα ή πράγματα, στον δικό σου κόπο, θα βγεις χαμένος.
Όπως αποδεικνύεται από δημοσιεύσεις ορατές στο διαδίκτυο 
Ο δημοτικός σύμβουλος υπήρξε ηγετικό στέλεχος της εταιρείας EDELMAN/EPIC στην οποία εταιρεία έχει θητεύσει και ο απειλών κύριος G..Z.
Δείτε τα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μας μετά από υπόδειξη κοινών γνωστών καλών φίλων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα
Συνεπώς η τυχαία σύμπτωση συμμετοχής κάποιου από το πουθενά, απεδείχθη μάλλον κατευθυνόμενη ενέργεια με εντολέα το Δημοτικό Σύμβουλο Teemu και εκτελεστικό όργανο τον G.Z με τον οποίο υπάρχουν κοινές επαγγελματικές καταβολές και συνεργασίες.
Καλή συνέχεια στον εκλογικό τους αγώνα με την ευχή να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν τα βάζουν με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι έχουν τη δυνατότητα να ξεσκεπάζουν την οποιαδήποτε υπόγεια διαδρομή και συνεργασία !

 


1 σχόλιο:

  1. Σας έχω απαντήσει στις όποιες κατηγορίες και ανυπόστατα ψεύδη. Θα σας τιμούσε αν κατεβάζατε το συγκεκριμένο και τις οποιες αναρτήσεις και ζητούσατε μια συγγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Ποιοι κακοποίησαν το χάσκι στην Αράχωβα,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ : ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΠ...