Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023


Όσο πλησιάζουμε προς τις δημοτικές εκλογές, θα πληθαίνουν τα φαινόμενα δημοτικών η τοπικών συμβούλων που «ανοίγουν τις πόρτες» των παρατάξεών τους και φεύγουν ή φεύγουν από πόρτες που τις άνοιξαν άλλοι πριν από αυτούς.

 Καλά έως εδώ, αυτό που δεν μας λένε όμως είναι τι διαφορές έχουν με την παράταξή τους ιδιαίτερα όταν ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙΧ ! Έχουν ιδεολογικές διαφορές  ? Εάν έχουν τέτοιες διαφορές να μας το πουν να γελάσουμε γιατί ούτε ο εκσκαφέας που βγαζει τα βυθοκορήματα στην Μαρίνα δεν μπορει να τις ανακαλύψει όσο βαθιά κι αν σκάψει ! Έχουν πρόβλημα με τις πολιτικές που υλοποιούν οι παρατάξεις τους ? Εάν έχουν τέτοιου είδους διαφορές να μας  πούνε πρώτα ποιες ήταν αυτές οι πολιτικές γιατι τις έχουν ψηφίσει ΟΛΕΣ ! Ή μήπως έχουν προσωπικές διαφορές γιατί δεν πήραν αυτά που τους είχαν τάξει οι επικεφαλείς τους πριν τις εκλογές ? Αυτό βέβαια δεν θα μας το απαντήσουν ευθέως ποτέ ! Δε θα μας απαντήσουν ποτέ γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο ένας για τον άλλο γνωρίζουν πολλά και προσπαθούν να μας πείσουν ότι έφυγαν για ευγενείς λόγους και όχι για ιδιοτελείς π.χ. δεν «αξιοποιήθηκαν» από τις παρατάξεις τους όπως ήθελαν οι ίδιοι, δεν εισακούστηκαν τα προσωπικά τους αιτήματα κλπ.

 Καθώς πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές οι δημοτικοί η οι τοπικοί σύμβουλοι που «ανοίγουν τις πόρτες» των παρατάξεών τους και ανεξαρτητοποιούνται ή μεταπηδούν σε άλλες παρατάξεις θα μας διασκεδάζουν αφάνταστα καθώς θα αναγάγουν τις προσωπικές διαφορές και φιλοδοξίες τους σε ιδεολογικοπολιτικά ζητήματα και σε ανομολόγητη έως τώρα αγάπη για τον τόπο τους !

Καλή διασκέδαση

1 σχόλιο:

  1. Οχι κοινοτικα συμβουλια πισω απο κλειστες πορτες ! Οι κρυφες ατζεντες μας αηδιαζουν πια ολους . Ζητησε η κοινοτικη συμβουλος @thalia Ligoura να γινει ανοιχτη συναντηση το Σαββατο στις 5/2 σε μαγαζι της Βουλιαγμενης και ζηταει 3 ωρες μετα ο Γ. Κοκολετσος να γινει εκτακτη συνεδριαση του τοπικου συμβουλιου την Παρασκευη 4/2 ! Τι φοβαται και θελει να τα πουνε απο πριν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Ποιοι κακοποίησαν το χάσκι στην Αράχωβα,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ : ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΠ...