Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ,ΤΑ FAKE NEWS ,ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΑΡΗΣ,ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΕΛΑΚ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ,ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ,ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ.

Δεν βρίσκουν λόγια να περιγράψουν οι συνετοί και μετριοπαθείς Δημότες των 3Β  αυτά που καθημερινά διαπιστώνουν πως συμβαίνουν γύρω τους. Λαμόγια, εκβιαστές, απατεώνες και συμμορίτες κατακλύζουν, δυστυχώς όχι το περιθώριο, αλλά κεντρικά τμήματα της δημόσιας ζωής της περιοχής.

Αυτά που συνέβησαν στίς τελευταίες συνεδριάσεις του τοπικού συμβουλίου Βάρης,το οποίο μάλλον αποτελείται από αχυράνθρωπους τοπικούς συμβούλους -πλην δύο-όπως γλαφυρά περιγράφει η εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ στο τελευταίο της φύλλο ( https://www.ebdomi.com/arthra-apopseis/16498-apofaseis-xoris-apartia-sto-topiko-symcoulio-varis.html) απέδειξαν με το χειρότερο τρόπο ότι οι τοπικοί σύμβουλοι αξιολογούν και αποφασίζουν επάνω σε δικές τους καθαρά οικονομικές επιδιώξεις και σα δημόσιοι λειτουργοί διακωμωδούν το αξίωμά τους αντιφάσκοντες επί της ουσίας. Ψήφισαν ένα κανονισμό μέτρων κατά της ηχορύπανσης κατ'εντολή του Δημάρχου χωρίς κάν να μελετήσουν τι ψηφίζουν και γιατί το ψηφίζουν. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τούς τοπικούς συμβούλους της Βούλας και της Βουλιαγμένης ,μόνο που στη Βάρη οι αποφάσεις πάρθηκαν ερμηνεύοντας τη νομοθεσία κατά τη Βούληση του ηγεμόνα Δημάρχου.

Μετά τη ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β στίς 30/05/2022 του κανονισμού λειτουργίας πόλης απο οχλούσες δραστηριότητες αποκαλύφθηκαν πολλά στραβά και πολλά ψέματα.




Μόνο που ξέχασαν να πληροφορήσουν τα ΜΜΕ ότι η απαγόρευση ρίψης βεγγαλικών δεν ισχύει από εφέτος αλλά από το 2023.
Σε ερώτηση δε που έκανα σε φίλο πρωτοκλασάτο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Δημάρχου Κωνσταντέλλου γιατί η απαγόρευση ρίψης βεγγαλικών δεν ισχύει από εφέτος αλλά από το 2023 πήρα την απάντηση ότι ο δήμαρχος συμπονά τους επιχειρηματίες οι οποίοι επί δύο χρόνια υπέφεραν λόγω της πανδημίας.

Η Πραγματικότητα είναι ότι μετά τη ψήφιση του κανονισμού τα βεγγαλικά συνεχίζονται αλλά η μουσική σταματά στις 12 τα μεσάνυχτα. Μέσω της ΕΠΕΛΑΚ ο δήμαρχος  επιβάλλοντας ωράριο στη λειτουργία των εντός της πλάζ καταστημάτων διασκέδασης όπως το COYACAN και το HOLLY SPIRIT πριμοδότησε άλλους παίκτες για τη μεταμεσονύχτια διασκέδαση της Αττικής η οποία λαμβάνει χώρα στη πολύπαθη Βάρκιζα.  Εντέχνως βέβαια ο Δήμαρχος πέρασε στο κανονισμό ότι εξαιρούνται της παύσης του ωραρίου διασκέδασης τα μαγαζιά που ευρίσκονται πέρα του ορίου των 300 μέτρων από το σχέδιο πόλης ,φωτογραφίζοντας κατά αυτό το τρόπο δύο καταστήματα διασκέδασης ,το ISLAND ιδιοκτησίας του πρώην δημάρχου των 3Β Πανά (ο οποίος σας υπενθυμίζω ότι έχασε τη δημαρχία από το Κωνσταντέλλο για 4 ψήφους) και το πάλαι ποτέ RIBAS όπου εφέτος επαναλειτουργεί ως DISCO VINILIO και θα αναστατώσει και πάλι όπως παλαιά τη Βάρκιζα με το θόρυβο που εκπέμπει .





Έτσι λοιπόν δημιουργώντας νέες συμμαχίες ο Δήμαρχος συνεχίζει απτόητος να καταστρέφει τη Βάρκιζα .

Για τον μέσο πολίτη όλα αυτά είναι απόλυτα ανατρεπτικά. Τον πλημμυρίζουν απόγνωση κι’ απογοήτευση μια και του υποδηλώνουν πως στην χώρα αυτή είναι αδύνατη πλέον η καθαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων της ζωής. Επίπλαστοι σκοτεινοί παράγοντες μόνιμα παρεμβαίνουν ενώ τα διάφορα κυκλώματα της διαφθοράς και της παρανομίας ανοίγουν δρόμους επιτυχίας και επιβεβαίωσης σε όσους μετέχουν σε αυτά.
Η στάση και ο ψυχολογικός φόρτος των συνετών κατοίκων θυμίζει δυτικούς επισκέπτες σε τριτοκοσμικές χώρες που πασχίζουν κόντρα στην διαφθορά και την τοπική παρανομία να προωθήσουν καθαρά επιχειρηματικά σχέδια με νόμιμο τρόπο. Η αποτυχία τους είναι σχεδόν πάντα προδιαγεγραμμένη.Βλέπε τι επικρατεί στη TIJUANA & AKAPOULCO στο Μεξικό 
Ετσι και τώρα, οι Βαρκιζιώτες έρχονται αντιμέτωποι με τους μηχανισμούς ενός παράδοξου ευ Καφριστάν. Με την έννοια του διαφορετικού. Αλλά και του επικίνδυνα επιθετικού. Ποιος θα γλυτώσει τους αποσβολωμένους συμπολίτες μας από την κατρακύλα στην παρακμή;

Οι πολιορκημένοι της Βάρκιζας έχουμε γίνει. Εκατοντάδες μηχανάκια, αλλά και αυτοκίνητα, με εξατμίσεις που ανασταίνουν και πεθαμένο, έχουν κάνει κόλαση την ζωή μας. Είμαστε αναγκασμένοι να κλειδαμπαρωνομαστε και να ανάβουμε κλιματιστικά, μπας και ησυχάσουμε λίγο. Αστυνόμευση ΜΗΔΕΝ. Δημοτική παρουσία ΜΗΔΕΝ


Βασίλης Μαμελετζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Ποιοι κακοποίησαν το χάσκι στην Αράχωβα,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ : ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΠ...